Wie doet mee met het projectkinderkoor?

Omdat we straks weer meer mogen zingen in onze kerk hebben we nieuwe muzikale plannen gemaakt. In deze Lef zullen we daar regelmatig informatie over geven. Over het plan om een projectkinderkoor te starten gaat dit stukje.
We gaan proberen om dit jaar met een kinderkoor te zingen in de startdienst op 12 september aanstaande en in de 1e adventsdienst op 28 november van dit jaar.
Op 12 september gaan we 1 of 2 liedjes voorbereiden en daarvoor wil ik graag voor de grote vakantie nog een keertje oefenen met alle kinderen.
Mijn voorstel is om dit na de kerkdienst op 27 juni in het Rondeel te doen. We kunnen dan kennis maken met elkaar en ik hoop dat er heel veel kinderen willen komen. Nodig ook je vriendjes en vriendinnetjes uit om zondag 27 juni om ongeveer 11.00 in het Rondeel te komen. Ook al komen ze die zondag nog niet naar de kerkdienst.
We gaan hele leuke liedjes zingen en om een indruk te krijgen hoeveel kinderen (van ongeveer 4 tot ongeveer 12 jaar) er mee gaan doen mag je zelf, of je ouders mogen dit natuurlijk ook doen, een mail sturen naar ton.schimmel@planet.nl om je alvast aan te melden.
We repeteren die eerste zondag ongeveer een half uurtje.

Ik heb er veel zin in, ik hoop jullie ook. Tot de 27e juni.

Ton Schimmel.
Tel.: 06-53882515