Engelen maken de wereld lichter. Ze zijn overal om ons heen. Veel mensen zijn een engel voor een ander. Nu de maatregelen t.a.v. de kerkdiensten en ook het ontmoeten na de kerkdienst weer zijn aangescherpt hebben een paar gemeenteleden gedacht om, net als vorig jaar, een engel te willen zijn voor iemand uit onze gemeente.
Laten we ons hart open stellen voor Hem die komt en voor elkaar. Het engelenproject brengt namelijk een sprankje hemel op aarde.
Het project houdt in, dat op de vier adventszondagen, engelen uit de gemeente een attentie bezorgen bij gemeenteleden of anderen, waarvan we denken dat een attentie hen kan opbeuren, hen een beetje licht kan brengen. De kleine attentie wordt anoniem bezorgd. Wilt u,wil jij, ook een engel zijn voor iemand in de gemeente? Je weet vast wel iemand die een beetje licht kan gebruiken in je omgeving. Klik hier voor een voorbeeld van een welkomstbrief en hier voor de laatste brief op de 4e adventszondag. Je bent natuurlijk helemaal vrij om er iets bij te schrijven of niet.
Op deze site vind je inspiratie voor het engelenproject.

Veel plezier met het ‘engel’ zijn. Geloof me, je wordt er zelf ook blij van!