Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert The Continental Singers

3 oktober 2021|15:00 - 17:00

Als je al wat langer op deze wereldbol loopt heb je misschien wel eens van ze gehoord: The Continental Singers. Een internationaal jeugdkoor & band uit de jaren ’70, ’80 en ’90 van de vorige eeuw (help wat klinkt dat oud!). In die tijd enorm vernieuwend omdat het hele koor zong, danste en met een heel nieuw repertoire ook het Evangelie op een eigentijdse manier bracht. Vele jongerenkoren die in de daaropvolgende jaren zijn gestart hadden The Continental Singers als voorbeeld.

In de begin jaren ’90 was ik ook lid van dit illustere gezelschap en ben toen 6 weken op tournee geweest in Oost Europa (dat toen net ‘open’ was gegaan). Een levensveranderende ervaring! We sliepen bij gastgezinnen, reden iedere dag in een grote bus naar de volgende concertplek, gaven een concert met zo’n 45 man van bijna 15 verschillende nationaliteiten en een Amerikaanse dirigent. En dat wilden we (de hele grote Continental-familie) eens dunnetjes overdoen, maar dan alleen in Nederland.

Op 3 oktober komt ‘The Continentals Tribute’ naar Velp. Het concert begint om 15:00 uur in de Grote Kerk. Kaarten kosten € 15,00 (exclusief boekingskosten à €2,00), maar als je de nieuwsbrief goed in de gaten houdt, kun je een kortingsvoucher krijgen van €2,50 per kaartje. Binnenkort volgt meer bericht waar je de kaarten kunt bestellen.

Ik hoop je te zien op 3 oktober!

Jolanda Blomjous, Commissie Eredienst

Gegevens

Datum:
3 oktober 2021
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Grote Kerk

Organisator

Taakgroep Eredienst