Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eredienst – Ds. Rob van de Wetering

19 februari|10:00 - 11:00

Zondag 19 februari – 10:00 uur: Ds. Rob van de Wetering uit Veenendaal.
6e zondag na Epifanie – kleur:groen

Lezing: 1 Korinthiërs 11:20-29
Ik kijk er er naar uit om weer in jullie midden te zijn en wat is er dan mooier om samen de Maaltijd te houden. We zullen deze zondag dan ook met elkaar het Heilig Avondmaal vieren. Het gaat hierbij om de ontmoeting met Jezus Christus en de ontmoeting met elkaar. Niemand kan daarbij gemist worden, want Jezus heeft zijn leven gegeven voor iedereen. We denken hierover na aan de hand van de bijbellezing uit de eerste brief aan de Korinthiërs.

Collecten:
De eerste collecte is voor de Voedselbank Elke laatste zaterdag van de maand worden door onze Protestantse Gemeente Velp houdbare producten ingezameld voor de Voedselbank, naast oud papier en plastic doppen. Wij zijn onze trouwe “aanbrengers” van goede spullen zeer erkentelijk. Door de steeds hogere prijzen van boodschappen en energie is het aantal cliënten van de Voedselbank met 38% gestegen. Wij hopen op uw gulle bijdrage!

De tweede collecte van de Kerk is voor het Jeugdwerk

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps

Organisator

Protestantse Gemeente Velp