Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eredienst – Gesprekskring de Verdieping

5 maart|10:00 - 11:00

Zondag 5 maart – 10:00 uur : Gesprekskring De verdieping
2e zondag van de 40 dagen tijd – Reminiscere – kleur: paars
Lezingen: Exodus 24: 12-18 en Mattheüs 17: 1-9
Op deze zondag zijn de lezingen gewijd aan godservaringen. Godservaringen die een leven met alle persoonlijke normen en waarden ondersteboven keren. Godservaringen die de basis van een geloofsgemeenschap blijven vormen.
We delen verhalen over de ervaring dat de hemel en aarde elkaar even raken.

Collecten:
De eerste collecte voor de diaconie is bestemd voor Zambia

De tweede collecte is voor de kerk en bestemd voor Ontdekken in de kliederkerk. Samen met kinderen en volwassenen ontdekken, vieren en eten. Met elkaar in het voetspoor van Jezus leren gaan. Kliederkerk is een missionaire vorm van kerkzijn waarin jong en oud op een creatieve manier de betekenis van bijbelverhalen ontdekken. Het is een geweldige manier om gezinnen en kinderen die geen kerkelijke achtergrond hebben aan te spreken. De Protestantse Kerk in Nederland ondersteunt kliederkerken zodat zij kunnen groeien als vindplaats van geloof, hoop en liefde.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

 

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps

Organisator

Gesprekskring