Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inzameling oud papier, plastic doppen en artikelen Voedselbank

26 juni 2021|08:30 - 11:30

MOGEN WE EVEN UW AANDACHT?

Wat fijn dat u ons wilt helpen om oud papier in te zamelen. Wij vinden het belangrijk dat van dit afval iets moois kan worden gemaakt. Wij hopen van de opbrengst mooie dingen te kunnen doen om het kerkgebouw te verfraaien.

U kunt nu ook uw plastic doppen en artikelen voor de voedselbank inleveren.

Plastic doppen. Iedereen heeft ze thuis van bijvoorbeeld frisdrankflesjes of melkpakken. Gooi ze niet weg, maar lever ze in! Met het sparen van de plastic doppen kunt u geld inzamelen voor KNGF Geleidehonden.
Voor Velp is De Grote kerk, Kerkstraat 32, het inzamelpunt.

Artikelen voor de voedselbank. Alle ingebrachte artikelen voor de Voedselbank worden naar het Centrale Uitgiftepunt Zuid in Arnhem-Zuid gebracht waar ze in de winkel worden neergezet. Iedere week kunnen mensen met een smalle beurs daar hun boodschappen halen zodat ze weer brood op de plank hebben! Het gaat om producten die je dagelijks gebruikt. Uiteraard moeten ze voldoen aan de wettelijke normen (ruime houdbaarheidsdatum e.d.). Namens alle cliënten van de voedselbank bij voorbaat hartelijk dank!
Informatie: diaconie@pknvelp.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen binnen de Protestantse Gemeente Velp, neem dan een gratis abonnement op : nieuwsbrief @pknvelp.nl

Gegevens

Datum:
26 juni 2021
Tijd:
08:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk