Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

8 mei|10:00

Voorganger: Ds. Evert v.d. Veen

zondag Jubilate – kleur: wit
Thema:Leef als vrije mensen!
Deze woorden uit 1 Petrus 2: 16 sluiten aan bij wat ons vandaag bezighoudt én ze hebben betrekking op ons nationale verleden waar we in de voorafgaande week bij stilstonden. Vrijheid roept verantwoordelijkheid op om goed met elkaar om te gaan en is dan ook roeping, Galaten 5: 13. We zullen bij beide lezingen stilstaan in de dienst.

Het bijwonen van de kerkdiensten is weer mogelijk in de kerk.
Deze dienst is ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1. Diaconie – Chris en Voorkom
2. Kerk – Erediensten

1e collecte:

Chris en Voorkom

Kinderen en jongeren wordt een luisterend oor geboden via Chat & Connect (e-coaching). Daarnaast zijn er trainingen, voorlichtingen en coaching, bijvoorbeeld over groepsdruk of het aanpakken van pestgedrag. ‘Chris’ is er voor bemoediging van en advies aan jonge mensen en voor hun opvoeders, jeugdwerkers en professionals. Ook wordt met ‘Chris’ middels Connect een luisterend oor aan opvoeders geboden die anoniem contact willen met een coach over zorgen en problemen binnen de opvoeding. Met ‘Voorkom!’ worden kinderen en tieners over middelengebruik voorgelicht door middel van het verzorgen van preventielessen die voornamelijk op scholen worden gegeven. Deze preventielessen gaan onder meer over de thema’s alcohol, drugs, roken en internet. Met ‘Voorkom!’ willen wij leerlingen leren om zelf gezonde keuzes te maken.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
8 mei
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk