Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

12 december 2021|10:00

Voorganger pastor B. Elenbaas

Ook is deze dienst te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252
Wilt u een kerkdienst bijwonen dan verzoeken wij te klikken op deze link: Reserveren

Derde Advent – kleur: paars/roze Lezing Lucas 1: 39-56
Beste gemeente, allereerst ben ik heel blij dat ik weer in uw midden mag zijn. Na een jaar van ziek zijn en behandelingen gaat het nu heel goed. Ik verheug mij op de ontmoeting met u !
Wat we leren in Advent is dat het er niet alleen om gaat toe te leven naar het kind in de kribbe, hoe ontroerend dat jonge en kwetsbare leven ook is. Advent is extra stilstaan bij de verwachting van God – met – ons. We willen deze zondag stilstaan bij Maria, wat verwachtte Maria van haar leven? Lucas neemt ons mee in zijn verhaal, een verhaal vol van verwachting. Zwanger van toekomst!
Barbara Elenbaas

Collectes:
1. Diaconie – Stichting Strak
2. Kerk- kosten Jeugdkerkdiensten

2e collecte: Stichting Strak
Voor mensen met een laag inkomen is het vaak moeilijk om iedere maand rond te komen. Inwoners van de gemeente Rheden/Rozendaal met een minimum inkomen kunnen voor hulp een beroep doen op Stichting STRAK door een professionele hulpverlener telefonisch contact te laten opnemen of het contactformulier in te vullen. Zie ook pagina 9 van LEF voor de actie Kersttas.

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Ook kunt u na de dienst een gift doen in de schalen bij de uitgang van de kerk

Gegevens

Datum:
12 december 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk