Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

29 mei|10:00

Voorganger: Ds. Dick Juijn

Exaudi – kleur: wit
Lezing: Handelingen 1: 15-20a Judas Iskariot
Als er één leerling is die bij veel mensen tot de verbeelding spreekt, dan is dat Judas. Maar zo’n beste naam heeft hij niet.
Deze zondag wil ik de lotgevallen van deze veelbesproken leerling van Jezus behandelen. Misschien gaan we hem nog wel aardig vinden ook.

Het bijwonen van de kerkdiensten is weer mogelijk in de kerk.
Deze dienst is ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1. Diaconie – St. Bootvluchteling
2. Kerk – onderhoud tuin

1e collecte: Stichting Bootvluchteling

Gezien worden, dat wil toch iedereen? Stichting Bootvluchteling helpt vluchtelingen in Griekenland, maar kijkt verder dan hun nood. Stichting Bootvluchteling werkt in kamp Moria op Lesbos waar medische zorg en psychosociale support gegeven wordt. Dagelijks worden er zo’n 100 patiënten behandeld in de medische kliniek en gaan er 120 kinderen naar de ‘school of Hope’. Er wordt geholpen waar dat mogelijk is en verantwoordelijkheden worden daar gelaten daar waar ze liggen. Om dit werk te kunnen blijven doen is veel geld nodig. Stichting Bootvluchteling is volledig afhankelijk van donaties en krijgt geen enkele subsidie.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
29 mei
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps