Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

12 juni|10:00

Voorganger: ds. Monique Maan

Vorig jaar was ik met mijn echtgenoot en kleindochter op het strand. Er was veel wind, dus we hebben volop gevliegerd. In de evangelielezing van vanmorgen, Johannes 3: 1-16, gebruikt Jezus de wind als beeld voor de Heilige Geest. Net zoals de wind is de Geest onzichtbaar, maar het effect is groots!

Deze dienst is ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1. Diaconie – Vakantietas
2. Kerk- koffie na de dienst

1e collecte: Vakantietas

Net als in 2021 worden ook dit jaar weer Vakantietassen uitgereikt aan basisschoolkinderen uit gezinnen met een smalle beurs in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Ook zal er overlegd worden met het COA over een Vakantietas voor de Oekraïense kinderen die in de gemeenten Rheden en Rozendaal worden opgevangen. Behalve een financiële bijdrage zijn ook dozen met kleurpotloden en kleurboeken van harte welkom. Deze kunt u in de manden voor de Voedselbank doen.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps