Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

3 juli|10:00

Voorganger: Rob van de Wetering

Slotzondag, kleur groen
Jesaja 66:10-14 en Lucas 10: 1-16
Jezus stuurt 72 mensen op pad om het evangelie te verkondigen, want het koninkrijk van God is nabij. Op deze slotzondag kijken we aan de hand van deze tekst nogmaals naar het jaarthema ‘Van U is de toekomst’. We hopen dat het ons lukt om een speciale muzikale invulling voor deze dienst te realiseren. op blz. 12 in Lef!  en in deze agenda kunt u lezen wat er voor jong en oud nog meer te doen is op deze feestelijke dag.

Deze dienst is ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1. Diaconie – KIA India
2. Kerk – erediensten

1e collecte: India en Nepal,
Samen in actie tegen corona

De coronaramp in India zorgt voor verwoestende gevolgen en er zijn ook grote zorgen om landen zoals Nepal. Honderdduizenden besmettingen, overvolle ziekenhuizen en ontelbare doden. De samenwerkende hulporganisaties waaronder Kerk in Actie voeren actie voor medische noodhulp en snelle vaccinaties voor mensen in kwetsbare landen. Steun deze noodhulpcollecte of maak uw gift over op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie in
Utrecht o.v.v. ‘SHO – Samen in actie tegen corona’.

Wat doet Kerk in Actie?
Kerk in Actie is een van de elf deelnemende samenwerkende organisaties in deze actie. Met het opgehaalde geld kan Kerk in Actie hulp bieden in India en omringende landen. Het geld wordt door Kerk in Actie onder andere besteed aan het verstrekken van medische en zuurstof-voorraden, het opzetten van vaccinatiecentra met behulp van ziekenhuisnetwerken van verschillende kerken en organisaties en opleidingen voor gezondheidswerkers over vaccinaties en COVID-zorg. Een derde van het geld gaat naar COVAX, zodat zij COVID-19-vaccins voor iedereen beschikbaar kunnen maken.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
3 juli
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps