Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

28 februari 2021|10:00

Voorganger: Ds. Dirk Jan Brans

Ook deze dienst is via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252 te volgen.

Reminiscere (gedenk)
Tweede zondag in de 40 dagentijd Lezing: Marcus 9:2-10
De verheerlijking op de berg is het vaste evangelieverhaal van deze zondag. Petrus zou daar wel willen blijven, daar boven op die berg, zoveel goedheid ervaart hij daar, maar ze moeten weer naar beneden de gewone wereld in.
Ds. Dirk Jan Brans

Collectes:

  1. Diaconie/SHM/Rheden-Rozendaal
  2. Kerk/ Liturgisch bloemschikken

1e collecte:

SchuldHulpMaatje is een “Rots in de branding” als mensen overspoeld raken door geldproblemen. Deze Coronatijd brengt zwaar weer teweeg. Als je financiën al niet goed op orde zijn ben je slecht bestand tegen nieuwe deining. De nood is hoog, geldproblemen nemen toe. Een maatje kan helpen “weer grip op de knip” te krijgen. We verwachten veel nieuwe maatjes nodig te hebben om de vele aanmeldingen te kunnen opvangen nu Corona maar voortduurt. De collecte zal gebruikt worden om de kosten van de gecertificeerde opleiding van nieuwe maatjes te dekken.

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
28 februari 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk