Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

25 april 2021|10:00

Voorganger: Ds. J. W. Overvliet

Ook deze dienst is via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252 te volgen.

Jubilate Lezing: Johannes 10:11-16
Als er één ding is, wat we in het afgelopen jaar maar mondjesmaat hebben gedaan, dan is het wel zingen en juichen. In de evangelielezing gaat het over de Goede Herder. Daar zijn prachtige liederen overgemaakt. Ik nodig u uit om thuis mee te zingen. Een beetje gek? Nee hoor, gewoon doen!
Ds. Jan Willem Overvliet (Rheden)

Collectes:

  1. Diaconie/ Epafras
  2. Kerk/ Interieur Grote Kerk

 

1e collecte voor de diaconie: stichting Epafras.

Deze stichting helpt gedetineerden in het buitenland. Vanuit de overtuiging dat ieder mens waardevol is, laten zij niemand zitten. Zij kunnen helpen met medicijnen, kleren, matrassen, dekens, bijbels en (woorden)boeken. Soms met een terugkeer. Allemaal heel wezenlijke zaken. Het leven in een gevangenis is zwaar. Je zit vaak in overbevolkte cellen. Krijgt geen gezond eten. Je kunt nauwelijks luchten. Je begrijpt de taal niet. De juridische procedures zijn ingewikkeld. Je familie zie je niet. En juist daar moet je jaren lang wachten op je vrijheid.

 

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
25 april 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk