Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

9 mei 2021|10:00

Voorganger: Ds. Ida Eldering

Ook deze dienst is via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252 te volgen.

Rogate
We lezen Johannes 15,9-17 ‘Ik noem jullie vrienden’
Jezus noemt zijn leerlingen geen dienaren meer, maar vrienden! Hij wil niet boven hen staan, maar naast hen. Hij kiest niet voor een relatie van Heer tot knecht, maar voor een gelijkwaardige relatie. Het gaat hier om liefdevolle verbondenheid. Wat kan dat betekenen voor onze relatie met God en Jezus en met onze moeder en vader?
Ds. Ida Eldering

Collectes:

  1. Diaconie/ Voorkom
  2. Kerk/ Eredienst

 

1e collecte voor de diaconie; stichting Voorkom.

Voorkom! geeft voorlichting aan kinderen en tieners over middelengebruik. Dit doen zij door het verzorgen van preventielessen die voornamelijk op scholen worden gegeven. Deze preventielessen gaan onder meer over de thema’s alcohol, drugs, roken en internet. Voorkom! wil leerlingen leren om zelf gezonde keuzes te maken. Voorkom! is onderdeel van Stichting Chris en Voorkom!. Chris en Voorkom! heeft als doel om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

 

Gegevens

Datum:
9 mei 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT