Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

13 juni 2021|10:00

Voorganger: Ds. Dirk Jan Brans

2e zondag na Trinitatis – kleur: groen Lezing: Johannes 4: 5-26
Thuis is niet alleen een plek, thuis-zijn is vooral een gevoel. Je kunt thuiskomen op je vakantie bestemming, omdat het de sfeer ademt van ontspanning en genieten. Je kunt ook bij anderen thuiskomen. Omdat ze je zien, je hart aanspreken en je de persoon laten zijn die je bent, en niet wie je in de ogen van de ander moet worden. Dat thuiskomen ervaart de vrouw in het gesprek met Jezus bij de bron.
Dirk Jan Brans

Het moderamen heeft besloten om weer kerkdiensten te houden met 30 kerkgangers.
Wilt u met een kerkdienst bijwonen? Maak dan een reservering per persoon. Dit kan uiterlijk tot zaterdagmorgen 10 uur zolang het maximum aantal reserveringen nog niet bereikt is. Kijk op de homepagina van de website onder “Reserveren kerkdienst” Bij problemen kunt u bellen naar telefoonnummer 0263760277

Ook is deze dienst te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:

  • 1-Diaconie – Vakantietas
  • 2-Kerk- koffie na de dienst 20 juni

 

1e collecte:
Hoera, een vakantietas!

Kinderen uit bijstandsgezinnen kunnen meestal niet op vakantie, geld voor leuke uitjes is er niet. De kerken binnen DIANA (diaconaal netwerk armoedebestrijding) organiseren deze zomer de aktie Vakantietas waarbij bijna 800 basisschool­kinderen in de gemeenten Rheden en Rozendaal vóór de zomervakantie een goedgevulde Vakantietas krijgen. “Ik krijg er kippenvel van,” was de reactie van een alleenstaande moeder uit de buurt.

 

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Ook kunt u na de dienst een gift doen in de schalen bij de uitgang van de kerk.

 

Gegevens

Datum:
13 juni 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk