Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

27 juni 2021|10:00

Voorganger: Rob van de Wetering

4e zondag na Trinitas – kleur: groen Lezing: Johannes 4:43-54
We lezen over de genezing van een kind. Zo’n genezingsverhaal roept vaak emoties op. Het kan je blij maken en verwonderd doen staan, als je de kracht ziet die van Jezus uitgaat.
Het kan je echter ook boos of verdrietig maken, bijvoorbeeld als je zelf ongeneeslijk ziek bent of als een dierbare ziek is.
Rob van de Wetering

Het moderamen heeft besloten om weer kerkdiensten te houden met 50 kerkgangers.
Wilt u met een kerkdienst bijwonen? Maak dan een reservering per persoon. Dit kan uiterlijk tot zaterdagmorgen 10 uur zolang het maximum aantal reserveringen nog niet bereikt is. Kijk op de homepagina van de website onder “Reserveren kerkdienst” Bij problemen kunt u bellen naar telefoonnummer 0263760277

Ook is deze dienst te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1- Diaconie – Sta op tegen corona
2- Kerk Velleper Donderdag

1e collecte
Opstaan tegen corona.
De coronaramp in India laat de verwoestende gevolgen van corona zien en maakt schokkend duidelijk dat sneller vaccineren van levensbelang is. Vanaf 12 mei 2021 slaan de samenwerkende hulporganisaties de handen ineen met de Giro555-actie ‘Samen in actie tegen corona’. Allereerst voor India maar ook voor omringende landen. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen op tijd beschermd is tegen corona, ook mensen in kwetsbare landen.
Deze collecte zal door de diaconie verdubbeld worden.

U kunt uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Ook kunt u na de dienst een gift doen in de schalen bij de uitgang van de kerk.

 

Gegevens

Datum:
27 juni 2021
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk