Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtenddienst

24 april|10:00

Voorganger: Ds. Bram Grandia

Lezing: Johannes 19:21-23
Pasen en Pinksteren op één dag
Pasen achter de luiken. Johannes vertelt dat op de avond van die eerste opstandingsdag de leerlingen achter gesloten deuren bijeen waren. Angst voor de Judeeërs had hen in de greep. Wat nu? Jezus verschijnt in hun midden en zegt: Ik wens jullie vrede. Wat een wens. Jezus stuurt zijn leerlingen, zijn gemeente uit op vredesmissie. Hoe actueel.

Het bijwonen van de kerkdiensten is weer mogelijk in de kerk.
Deze dienst is ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1. Diaconie – MAF
2. Kerk – Interieur Grote Kerk

MAF, Leren voor het leven

In Tekin, Papoea-Nieuw-Guinea, gaat een zucht van verlichting onder de docenten en de leerlingen. De examens komen zojuist binnen, en dat per luchtpost. Sinds 1976 heeft miss Glenda vier scholen opgericht in de meest afgelegen streken van Papoea-Nieuw-Guinea. De enige toegang is het vliegtuig. Daarom vliegt MAF (Mission Aviation Fellowship) bouwmaterialen, schoolboeken, leraren en zelfs studenten in. De opbrengst van de collecte van 24 april is voor deze organisatie bestemd.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
24 april
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk