Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startzondag

11 september|10:00

Startzondag – 10 uur: Ds. Dirk Jan Brans en Rob v.d. Wetering

kleur:groen

Lezing: Jesaja 55:1-2

Na de zomerstop, beginnen vanaf deze datum weer diverse kringen en activiteiten. In deze dienst staat het PKN-jaarthema ‘Aan tafel’ centraal. Speciale aandacht is er voor de jongeren die de overstap maken van de kindernevendienst en de catechisatie naar de tienerkerk. Elders in deze Lef! kuntu lezen wat er verder te doen zal zijn op deze zondag.
En… niet vergeten… neem iets lekkers mee!

Deze dienst is ook online te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252

Collectes:
1. Diaconie – Voedselbank
2. Kerk – Jong Protestant

De eerste collecte:

In tegenstelling tot wat in LEF staat is de eerste collecte op de startzondag 11 september niet voor Amnesty International, maar voor de Voedselbank.
In die dienst staat het PKN jaarthema ‘’Aan tafel’’ centraal en zal iemand vanuit de Voedselbank de collecte nader toelichten.

De tweede collecte voor de kerk is voor Jong Protestant. De Kerk: een thuis voor jongeren. Jongeren zijn de toekomst van de kerk! Jong Protestant
ontwikkelt materialen voor o.a. jeugdwerkers.

U kunt ook uw donatie geven via Givt of overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie en Kerk van Velp:
Voor de collecte van de Diaconie op rekeningnummer NL50 RABO 0369 7717 88, t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.
En voor de collecte van de Kerk op rekeningnummer NL79 RABO 0373 7343 28, t.n.v. CKRM Protestantse Gemeente Velp, o.v.v. datum en naam collectedoel.

Gegevens

Datum:
11 september
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Grote Kerk
Kerkstraat 32
Velp, 6883 HT
+ Google Maps